Ozon generátor Compact Blue 60g/h

Kód: 4936
4 értékelés
Márka: ATWFS
Ft59 090 –46 %
Ozon generátor Compact Blue 60g/h
Ft59 090 –46 % Ft31 860 Ft26 550 ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)

Ozongenerátor, 60000 mg/óra teljesítménnyel, kompakt méretekkel, könnyű súllyal és egyszerű használattal.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ozón generátor Compact Blue 60g/óra

Ha értékeled az egészséget és otthonod biztonságát, akkor ez az ozón generátor a megfelelő választás számodra. A hihetetlen, óránként akár 60g ozón-termelése alapos fertőtlenítést és kellemetlen szagok eltávolítását garantálja, melyek körülvesznek téged.

Kompakt méretei és alacsony tömege (csak 1300g) könnyű hordozhatóságot és felhasználást tesznek lehetővé otthonod, irodád vagy autód különböző helyiségeiben. Nem kell többé aggódnod a baktériumok és vírusok levegőben történő terjedése miatt, mert az ozón generátorunkkal akár 99,9%-os mikroorganizmusoktól is megszabadulhatsz.

Használata egyszerű. Csak csatlakoztasd a konnektorba, és azonnal elkezdi a munkáját. Az ozón generátorunk egyszerű csatlakozás elvén működik és azonnal elbűvöl hatékonyságával.
Az Ozón generátor Compact Blue 60g/óra olyan tervezésű, hogy maximális fertőtlenítést nyújtson minimális erőfeszítéssel. A fejlett technológia az ozónt, egyedi anyagot használja, ami hatékonyan megsemmisíti a baktériumokat, vírusokat és mikroorganizmusokat, így biztosítva tiszta és higiénikus környezetet neked és környezetednek.

A fertőtlenítés mellett ez az ozón generátor kiválóan alkalmas a kellemetlen szagok eltávolítására is. Ne takard el a rossz szagokat vegyi légfrissítőkkel, hanem szabadulj meg tőlük teljesen a hatékony ozón generátorunkkal.

Műszaki paraméterek:
Teljesítmény: 120W
Ozón-termelés: 60g/óra
Tömeg: 1,3kg
Méretek: 213mm x 112mm x 130mm

Ózon generátoraink természetesen eleget tesznek a legszigorúbb EU által jóváhagyott szabványoknak és CE bizonylattal is rendelkeznek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ózon generátor
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: