Elektromos nyakörv az ugatás ellen PT221

Kód: 4996
Nincs értékelés
Ft17 830 –14 %
Elektromos nyakörv az ugatás ellen PT221
Ft17 830 –14 % Ft15 280 Ft12 733 ÁFA nélkül
Jelenleg nem kapható
A tétel elfogyott…

Ugatás elleni elektromos nyakörv, IP65-ös vízállósági védelemmel, 3 funkcióval rendelkezik: elektromos sokk, rezgés, hangjelzés. 8 intenzitási szinttel, kis, közepes és nagy méretű kutyákhoz megfelelő, maximális 60 cm kerületű nyakörvvel.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ugatás elleni elektromos nyakörv több funkcióval! Ha problémái vannak a kutyája ugatásával és hatékony, emberséges megoldást keres, akkor ez az elektromos nyakörv Önnek készült.
Ez az elektromos nyakörv három hatékony módot kínál az nemkívánatos ugatások lecsillapítására. Hangjelzés, rezgés és ellenőrzött elektromos sokk - mindezek a funkciók egy helyen elérhetők. És ez még nem minden! Minden funkcióhoz akár 8 intenzitási szint is rendelkezésre áll, így pontosan igazíthatja a reakciót a kutya szükségletei szerint.
Legyen a kutyája bármilyen fajtájú, ez a nyakörv neki való. Az 8 intenzitási szintnek köszönhetően kis és nagy fajtákhoz is alkalmas. Az IP65-ös vízállósági védelem azt jelenti, hogy ideális az aktív szabadban élő kutyák számára.
A kutyatársaságuk csak a legjobbat érdemli. A mellékelt szilikon védősapkákkal a horgot viselve kényelmes és bőrirritáció nélküli viseletet biztosítanak. A nyakörv maximális kerülete 60 cm, és súlya mindössze 82 g, így a kutya mozgásában semmilyen korlátozás nincs.
A beépített ugatásérzékelő mikrofonnal azonosítja, mikor van szükség valódi beavatkozásra. Emellett intelligens, csak a saját kutyája ugatását ismeri fel és figyelmen kívül hagyja a környező zajokat. Tehát nincsenek félreértések!
Az érintőképernyős LCD kijelzőn mindig áttekintést nyer. Láthatja az akkumulátor töltöttségi szintjét és kiválasztott üzemmódot. Az állítás intuitív és egyszerű. Az érintőképernyő matt műanyag borítással van ellátva, hogy elbírja a nehezebb körülményeket is.
Lépjen fel a legjobbal a kutyája képzéséhez, és szüntesse meg a nemkívánatos ugatásokat eleganciával és taktussal. Rendelje meg Ugatás Elleni Elektromos Nyakörvünket és alakítson ki harmóniát négy lábú társával. Önnek és kutyájának elégedettsége az elsődleges számunkra!

Műszaki adatok:
- PT221 modell
- 3 különböző riasztási funkció: elektromos sokk, rezgés, hangjelzés
- 8 intenzitási szint minden módban
- IP65-ös vízállóság
- Beépített akkumulátor kb. 2 hét üzemidővel
- Maximális nyakörv kerület 60 cm
- Érintőképernyős LCD kijelző
- Beépített mikrofon

Csomag tartalma:
- 1x Ugatás Elleni Elektromos Nyakörv PT221
- 1x USB-C töltőkábel
- 4x Horgok védelmére szolgáló szilikon borítás
- 1x Tesztfény

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos kiképző kutyanyakörv
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: