Elektromos kiképző nyakörv kutyáknak 800m-ig

Kód: 4918
23 értékelés
Ft19 970 –12 %
Elektromos kiképző nyakörv kutyáknak 800m-ig
Ft19 970 –12 % Ft17 480 Ft14 567 ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db)

Elektromos nyakörv akár 800 m hatótávolsággal, vízálló, 3 funkcióval: elektromos sokkolás, rezgés, hangjelzés, 99 impulzus szint, alkalmas kis-, közepes vagy nagytestű kutyák számára


Részletes információ

Termék részletes leírása

Termékleírás:
Ez az elektromos kiképző nyakörv lesz a kedvenc segítőtársa a sétákon vagy a háziállat kiképzése során.

 
Az elektromos nyakörv készítésekor a gyártó a kutya kényelmére is odafigyelt. Az elektródákra speciális szilikonborítást használtak, ami könnyen vezeti az elektromos áramot, ugyanakkor nem irritálja a kutya bőrét, és sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos fém változataik.


Az intenzitásbeállítások széles skálájának köszönhetően ez a kiképző nyakörv minden kutyafajta számára alkalmas. Ezért gondoskodjon az áramütésintenzitás megfelelő beállításáról. Az elektromos sokkolás, a rezgés vagy a hangjelzések intenzitása a vezérlőn beállíthatók, és aközben is változtathat rajtuk, amikor a kutya a nyakörvben szaladgál.


A csomagolásban található szilikon nyakörv 70 cm-ig beállítható, a rögzítőkapcsok pedig 1 cm távolságra vannak egymástól, így a nagyobb és nehezebb kutyafajták számára is alkalmas. Az elektromos nyakörv megfelelő és megbízható működéséhez ügyeljen arra, hogy a szilikonborítású elektródák közvetlenül érintkezzenek a kutya bőrével.

 
Ennek az elektromos nyakörvnek az előnye, hogy a 3 funkcióját távolról is vezérelheti. Ezek pedig az elektromos sokkolás, a rezgés vagy a hangjelzés. Az elektromos sokkolás használata előtt célszerű a hang- vagy rezgésjelzést használni. A kutya hamar megtanulja, hogy ha nem figyel a hang- vagy rezgésjelzésre, akkor jön az áramütés, ami az intenzitás beállításától függően nagyon fájdalmas lehet. Ezért célszerű a kutyát az áramütés előtt figyelmeztetni, például hangjelzéssel. Egy idő után a hangjelzésre is szót fog fogadni.


A nyakörv összes funkciója a távirányítón állítható be, amit magánál tart, miközben a kutyája szabadon szaladgálhat. A kezelése egyszerű és intuitív, valóban bárki meg tudja csinálni.
Az elektromos nyakörv hatótávolsága a szabadban akár a 800 m-es távolságot is eléri. A hatótávolság a környezettől függően csökken, ami azt jelenti, hogy például az erdőben, ahol fák és bokrok vannak, a hatótávolság csökken, de a minimális hatótávolság 200m.


Az elektromos nyakörv vízálló, így akár esőben is használható, vagy a kutya vízbe is mehet vele. Ha a nyakörvet nedves környezetben használja, gondoskodjon arról, hogy a hálózati csatlakozó zárva legyen.


Az elektronikus kiképző nyakörv és a távirányító saját beépített akkumulátorral rendelkezik. A készülékhez egy töltő is tartozik. A töltés kb. 4 óra, a töltöttségi idő kb. 7 nap. Az akkumulátor állapotjelzője a távirányító kijelzőjén és a nyakörvön is megjelenik LED-diódaként. Ha a nyakörv elegendő akkumulátorkapacitással rendelkezik, a LED dióda zöld színben villog. Amint az akkumulátor kapacitása 20% alá csökken, a LED dióda piros színben villog, és a nyakörvet újra kell tölteni.


Műszaki paraméterek:
- Hatótávolság: 800 m
- 3 különböző riasztási funkció: elektromos sokkolás, rezgés, hangjelzés
- az intenzitás 99 különböző szinten beállítható
- Vízálló
- Beépített lítium-ionos akkumulátorok ( vezérlő + jelvevő)
- Töltési idő: kb. 4 óra
- Működési idő: kb. 7 nap
- Szilikon nyakörv max. 70 cm
- Beépített LED-dióda a távirányítón

A csomagolás tartalma:
-1x távirányító
-1x elektromos nyakörv
-1x szilikon pánt a nyakörvre, maximális hossza 70cm
-1x töltő

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos kiképző kutyanyakörv
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: