4D 16 vonalas keresztvonalas nivelláló lézer HILDA

Kód: 4981
1 értékelés
Márka: Hilda
Ft70 920 –39 %
4D 16 vonalas keresztvonalas nivelláló lézer HILDA
Ft70 920 –39 % Ft43 060 Ft35 883 ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db)

4D lézeres nivelláló eszköz Hilda, 16 vonal, 360°, zöld sugár, 25m munkatávolság, víz- és porvédelem IP54, eltérés: ±2mm/10m, szög alatti munkavégzésre történő rögzítési lehetőség, gazdag tartozékok.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Bemutatjuk Önnek a forradalmian új 4D zöld lézeres szintező műszert, a Hilda-t, amely a pontosság és hatékonyság garanciája lesz a szintezési feladataiban. Ez a műszer számos előnnyel jár, amelyek megkönnyítik a munkát és növelik a termelékenységet.


A zöld lézernek köszönhetően rendkívül világos és látható jelet hoz létre, ami azt jelenti, hogy a beltéri munka egyszerű és kényelmes lesz. Akár 25 méteres munkatávolságával széles területeket fedhet le minimális erőfeszítéssel. A mérési hiba +/- 2 mm 10 méteren belül biztosítja, hogy a projektek pontos és megbízható eredményeket hozzanak.


Ezenkívül a figyelmeztetés funkció villogással és sípolással jelzi, ha a műszer nem vízszintes, így munkája zökkenőmentesen folyhat. Az IP54-es védelemmel a nehezebb körülmények között is dolgozhat, anélkül, hogy aggódna a műszer védelme miatt.


Az 3000mAh kapacitású akkumulátor akár 5 órás folyamatos használatot is biztosít egy feltöltéssel. És ha még több időre lenne szüksége, csatlakoztathatja a műszert az elektromos hálózathoz is. A 3/4" és 5/8" menetes statívhoz való csatlakozás lehetőséget nyújt a kényelmes és rugalmas műszer rögzítésére.


És ez még nem minden! A műszerhez gazdag tartozékok is járnak, beleértve a távirányítót, amely lehetővé teszi a sugarak távoli vezérlését. A mágneses tartó és a állítható emelőállvány megkönnyítik a munkát és biztosítják a műszer stabil pozícióját.


Legyen Ön szakértő vagy lelkes amatőr, a 4D zöld lézer szintező műszer, a Hilda, befektetés a projektjei pontosságába, megbízhatóságába és hatékonyságába. Vegye át az irányítást a szintezési feladatok felett, és fedezze fel az új mérési sztandardot ezzel a lenyűgöző műszerrel.

Csomagtartalom:
- 16 vonalas HILDA szintező + akkumulátor
- Tápkábel
- Praktikus hordozható táska
- Emelőállvány
- Távirányító
- Mágneses tartó

Műszaki adatok:
- Pontosság: +-2mm/10m
- Alkalmas munkához 25 méteres sugarú körben.
- Csatlakozás a statívhoz menet: 3/4" és 5/8"
- Súly: 1,3 kg
- Méretek: 12,6 cm - 7-11,5 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Lézer szintező
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: