5 vonalas keresztvonal-lézer HILDA - zöld sugár

Kód: 4990
Akció
Nincs értékelés
Márka: Hilda
Ft34 940 –33 %
5 vonalas keresztvonal-lézer HILDA - zöld sugár
Ft34 940 –33 % Ft23 130 Ft19 275 ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db)

5 vonalas HILDA lézeres eszköz, 1 vízszintes és 4 függőleges vonal, ±1 mm pontosság 5 méteren belül, munkatartomány akár 20 méterig, zöld sugár, IP56 védelem.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Az építkezéseknél kulcsfontosságú, hogy pontos eszközökkel dolgozzunk, amelyek lehetővé teszik a tökéletes sík elérését, és így professzionális eredményeket garantálnak. A megoldásunk erre a problémára a HILDA márkájú 5 vonalas keresztvonal-lézer, amely megbízhatóságával, sebességével és egyedülálló teljesítményével fogja lenyűgözni Önt.
Sose vesztegesse többé az időt a kézi beállításokkal. A készülékünk intelligens automatikus szintezéssel rendelkezik, amely önmagát pontos síkra állítja. A munkavégzése zökkenőmentesebb és gyorsabb lesz, így időt takaríthat meg, és kiváló minőséget biztosíthat.
1 vízszintes és 4 függőleges lézersugárral a keresztvonal-lézerünk végtelen lehetőséget kínál az építési projektekhez. 20 méteres munkatartománya biztosítja, hogy minden részlet felett teljes ellenőrzése legyen.
Az IP56 védelemmel rendelkező keresztvonal-lézerünk valószínűleg pozitívan fogja meglepni Önt is. Tehát ne féljen használni poros vagy nedves körülmények között sem.
Az eredmények lényegesek, ezért a legmagasabb szintű pontosságot biztosítottuk. A ±1 mm pontosság 5 méteren belül garantálja, hogy munkái hibátlanok és pontosan a tervezett módon készülnek el.
A keresztvonal-lézerünk széles körű felhasználók számára megfelelő. Legyen Ön profi építész vagy szenvedélyes házimester, ez a készülék a megfelelő választás Önnek. Használja a csempék elhelyezéséhez, gipszkarton szereléséhez, festéshez és sok más munkafolyamathoz.
A zöld lézersugár többször jobban látható, mint a hagyományos piros sugarak, így kényelmes munkát tesz lehetővé a nehezebb fényviszonyok mellett is.
A készülék cserélhető 3000 mAh kapacitású akkumulátorral működik, vagy hálózati tápról is üzemeltethető.
Ne vesztegesse el az időt bonyolult beállításokkal. A lézer két másodperc alatt munkára kész a bekapcsolástól számítva, és azonnal tökéletes síkot mutat Önnek.

Technikai paraméterek:
- Tápellátás: Hálózati áram vagy cserélhető 3000 mAh akkumulátor
- Lézer hullámhossza: 532-635 nm
- Lézer osztály: II. osztály
- Pontosság: ±1 mm 5 méteren belül
- Sík meghatározás ideje: 2-5 másodperc
- Munkatartomány: kb. 20 méter
- Lézer sugár színe: zöld

A csomag tartalma:
- 5 vonalas HILDA lézeres eszköz
- Tápkábel
- Védőszemüveg
- Kényelmes hordozható tok

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Lézer szintező
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: